foto

Kristen Thomson

  • nar. 1966
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zmenšování
2016 Window Horses
2014 What We Have
2006 Daleko od ní
Great Polar Bear Adventure, The (TV film)
2004 Já, Claudia
2003 Proteus
Republic of Love, The
2002 Květiny a granáty
The Matthew Shepard Story (TV film)
2001 I Shout Love
2000 Landscaping
Law of Enclosures, The
1997 Cream Sauce
1995 Nerovný zápas (TV film)

TV seriály

2017 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S01E06)
Keith (S01E05)
Woody (S01E04)
další epizody (6)
2010 Flashpoint (TV seriál)
Jumping at Shadows (S03E06)
2005 It's Me Gerald (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace