foto

T.J. Ramini

  • nar. 26.5.1975 (42 let)
    London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pošťák Pat - vyp.
2013 Get Lucky
2005 Batman začíná
2004 Šmejdi
2003 Death of Klinghoffer, The
2002 Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
1996 Kdo jsem?

TV seriály

2017 Útěk z vězení (TV seriál)
The Prisoner's Dilemma (S05E04)
The Liar (S05E03)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Tři přání (S08E17)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Twisted (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Nevinný muž (S01E04)
Doktorka Emily (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 24 hodin (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace