foto

T.J. Ramini

  • nar. 26.5.1975 (44 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nová šance
2014 Pošťák Pat - vyp.
2013 Get Lucky
2005 Batman začíná
2004 Šmejdi
2003 The Death of Klinghoffer
2002 Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
1996 Kdo jsem?

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
The Patton Project (S10E08)
2017 Útěk z vězení (TV seriál)
Vězňovo dilema (S05E04)
Lhář (S05E03)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Tři přání (S08E17)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Samaritán (S08E06)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
T.R.A.C.K.S. (S01E13)
2013 Twisted (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Car and the Cards (E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvá z naší školy (S13E17)
2012 Arrow (TV seriál)
Nevinný muž (S01E04)
2011 Private Practice (TV seriál)
Don't Stop 'Till You Get Enough (S05E07)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cizí nepřítel, část druhá (S08E09)
Cizí nepřítel, část první (S08E08)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S08E15)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
Day 8: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S08E13)
další epizody (11)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Mít a nemít peníze (S05E14)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hodný polda, zlý polda (S07E04)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2007 Válečníci (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace