foto

Pamela Tola

  • nar. 15.1.1981 (39 let)
    Ruotsinpyhtää, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aurora
Risto Räppääjä ja pullistelija
2018 Kaikki oikein
Olavi Virta
The Guardian Angel - Suojelusenkeli
2017 Napapiirin sankarit 3
2016 Onnenonkija
2015 Laponská odysea - dámská jízda
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Lví srdce
Vše pro vlast
2012 Ella a její kamarádi
En Som deg
Skoro 18
Tenkrát na severu
2011 Burungo
Eetu ja Konna
Elma & Liisa
2010 Laponská odysea
2006 Agonia
Diileri
Järvi
Král telenovely
Pieniä iloja (studentský film)
2005 Caasha (TV film)
Holka, ty jsi hvězda
Zamrzlá země
2004 Skene (TV film)
2003 Perly a svině

TV seriály

2019 Sagasagor (TV seriál)
Roba (TV seriál)
Homma hallussa (S04E07)
2018 Karppi (TV seriál)
Alku (E12)
Ruhjeita (E11)
Yksin (E10)
další epizody (12)
Kummeli esittää: Kontio & Parmas (TV seriál)
Peltipoliisi (S01E04)
Kolmistaan (TV seriál)
Tahdon/En tahdo (S02E08)
Jääkaappi (S02E07)
Diileri (S02E06)
další epizody (10)
2017 Kolmistaan (TV seriál)
Äidit kylässä (S01E08)
Kolmekymppinen (S01E07)
Ultra ja miljonääri (S01E06)
další epizody (8)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Kovat keinot käyttöön (E09)
Konsensuksen nimissä (E08)
další epizody (10)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
2012 Kimmo (TV seriál)
2011 Virta (TV seriál)
Oma huone 3/3 (E05)
2010 Vastaparit (TV seriál)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)

Dokumentární

2006 Ilman käsikirjoitusta, ilman ohjausta (studentský film)
Making of "Saippuaprinssi"

Hudební videoklipy

2004 YUP: Päivä kerrallaan (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2011 JuuTupen rapinat (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Teräsleidit
2018 Swingers
2011 Burungo
Elma & Liisa

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Teräsleidit
2018 Swingers
2011 Burungo
Elma & Liisa
2006 Agonia

Maskérská filmografie

Filmy

2011 Elma & Liisa

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Elma & Liisa

Host

TV pořady

2018 UMK18 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
Korkojen kera (TV pořad)
Lauantaiprojekti (TV pořad)
2010 Hiphop Hamlet (TV pořad)
Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2005 Huuma (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce