foto

Veena Sud

  • nar. 25.6.1967 (51 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Lie
2016 The Salton Sea

TV seriály

2018 Seven Seconds (TV seriál)
A Boy and a Bike (E10)
Brenton's Breath (E02)
Pilot (E01)
2014 Zločin (TV seriál)
Eden (S04E06)
Blood in the Water (S04E01)
2013 Zločin (TV seriál)
Six Minutes (S03E10)
The Jungle (S03E01)
2012 Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Reflexe (S02E01)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Pohřešovaný (S01E11)
Klec (S01E02)
další epizody (4)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Spravedlnost (S05E10)
Thrill Kill (S05E01)
Šmírák (S04E24)
další epizody (4)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Běsnění (S04E01)
Jedna noc (S03E16)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Perfektní den (S03E09)
Slib (S03E02)
Les (S02E23)
další epizody (4)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Lovec myšlenek (S02E09)
Daniela (S02E03)
Plán (S01E22)
další epizody (4)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Babočkové odlétají (S01E08)
Běžec (S01E05)
2002 Push, Nevada (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Lie
2016 The Salton Sea

TV seriály

2012 Zločin (TV seriál)
Ven z rezervace (S02E08)

TV pořady

1992 Real World, The (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2016 The Salton Sea

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Seven Seconds (TV seriál)
A Boy and a Bike (E10)
Witnesses for the Prosecution (E09)
Bailed Out (E08)
další epizody (10)
2014 Zločin (TV seriál)
Eden (S04E06)
Truth Asunder (S04E05)
Dream Baby Dream (S04E04)
další epizody (6)
2013 Zločin (TV seriál)
The Road to Hamelin (S03E12)
From Up Here (S03E11)
Six Minutes (S03E10)
další epizody (12)
2012 Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
další epizody (13)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Pohřešovaný (S01E11)
další epizody (13)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace