foto

Fabiana Udenio

  • nar. 21.12.1964 (55 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Slammed
2001 Svatby podle Mary
1998 Kmotříček
1997 Austin Powers: Špionátor
1994 Vojna není kojná
1993 Journey to the Center of the Earth (TV film)
1992 Anni 90
1991 Diplomatická imunita
1990 Knife and Gun Club, The (TV film)
Nevěsta Re-Animatora
RoboCop 2
1987 Letní škola
1986 Tvrdá těla 2
1983 Šarlatový a černý (TV film)
1978 Leidenschaftliche Blümchen

TV seriály

2016 Panenka Jane (TV seriál) - herec, a.z.
Chapter Forty-Seven (S03E03)
Chapter Forty-Three (S02E21)
Chapter Forty-Two (S02E20)
další epizody (6)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Eighteen (S01E18)
2013 Mistresses (TV seriál)
Payback (S01E06)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nyní můžete zabít nevěstu (S06E14)
2004 Clubhouse (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Day of the Dead (S05E08)
1996 Babylon 5 (TV seriál) - a.z.
Interludes and Examinations (S03E15) - a.z.
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Nikdo mě nemá rád (S04E15)
Vrať se (S04E11)
1995 Policie New York (TV seriál)
Don We Now Our Gay Apparel (S02E09)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Narozen v purpuru (S01E04)
Odpadlík (TV seriál)
Jako za starých časů (S03E06)
1993 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Stakeout at Surfrider Beach (S03E17)
1992 Secrets (TV seriál)
1990 Lenny (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
Tátův domov (S01E06)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky