foto

Hiro Arikawa

  • nar. 9.6.1972 (47 let)
    prefektura Kóiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Tabineko report - kniha
2016 Šokubucu zukan - kniha
2015 Rain tree no kuni - kniha
Tošokan sensó: Book of Memories (TV film) - kniha
Tošokan sensó: The Last Misson - kniha
2013 Kenchô omotenashi ka - kniha
Tošokan sensó - kniha
2012 Válka knihoven: Křídla revoluce - kniha
2011 Freeter, Ie o Kau. SP - kniha
Hankjú denša - kniha

TV seriály

2017 Sanbiki no Ossan 3〜Seigi no Mikata, Mitabi!! (TV seriál) - kniha
2015 Sanbiki no ossan 2 (TV seriál) - kniha
2014 Kyaroringu: Kurisumasu no kiseki (TV seriál) - kniha
Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál) - kniha
2013 Sora tobu kóhóšicu (TV seriál) - kniha
2010 Freeter, Ie wo Kau (TV seriál) - kniha
2008 Tošokan sensó (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tabineko report

TV seriály

2014 Kyaroringu: Kurisumasu no kiseki (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky