foto

Blaž Setnikar

  • nar. 2.5.1983 (36 let)
    Lublaň, Slovinsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Posledice
2015 Případ Osterberg
2011 1991: The Unshot Bullet (TV film)
2009 Lov na race (studentský film)

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Nový svět (E01)

Dokumentární

2016 Sarajevské písně zármutku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace