foto

Andrew Dunbar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 She Who Must Burn
White Raven
2014 Bad City
Ledová zkáza (TV film)
Leprechaun: Origins
2013 Garage Sale Mystery (TV film)
2012 Duch bouře (TV film)
2010 Betonové propasti (TV film)
2009 Alien Trespass
Smile of April
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)

TV seriály

2014 Lovci duchů (TV seriál)
Mother's Little Helper (S09E17)
2013 Arrow (TV seriál)
Spálený (S01E10)
Cedar Cove (TV seriál)
2010 Tower Prep (TV seriál)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Voda (S01E06)
Vzduch, část třetí (S01E03)
Vzduch, část první (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace