foto

Wanda Ventham

  • nar. 5.8.1935 (85 let)
    Brighton, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ústav
2002 Mrs Caldicot's Cabbage War
1988 Vyjdi ze tmy (TV film)
1986 The Pyrates (TV film)
1984 Killer Contract (TV film)
1974 80.000 mil v kosmu
Captain Kronos - Vampire Hunter
1968 Carry On... Up the Khyber
The Blood Beast Terror
1967 Mister Ten Per Cent
1966 Death Is a Woman
Eye, The (TV film)
The Spy with a Cold Nose
1965 Big Job, The
Fortel, a jak ho získat
Joey Boy
1964 Carry On Cleo
1963 Kasař
Zásah v pravou chvíli
1959 Navy Lark, The
1956 My Teenage Daughter

TV seriály

2020 Penance (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Departure (TV seriál)
2018 Otec Brown (TV seriál)
Anděl milosrdenství (S06E04)
2017 Sherlock (TV seriál)
Poslední případ (S04E03)
2014 Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Pokání (S01E04)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Šestý smysl (S08E05)
2001 Oscar Charlie (TV seriál)
1995 Next of Kin (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Capstick's Law (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Lost Empires (TV seriál)
1982 Union Castle (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1978 Fallen Hero (TV seriál)
1975 Rutland Weekend Television (TV seriál)
1973 UFO (TV seriál)
The Long Sleep (E26)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Lotus Eaters, The (TV seriál)
1971 UFO (TV seriál)
Reflections in the Water (E24)
Timelash (E18)
The Man Who Came Back (E16)
další epizody (4)
1970 UFO (TV seriál)
The Psychobombs (E12)
Destruction (E09)
The Cat with Ten Lives (E03)
další epizody (4)
1967 The Prisoner (TV seriál)
It's Your Funeral (E11)
1966 Intrigue (TV seriál)
Watch the Birdies (TV seriál)
1965 Hit and Run (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
1961 The Rag Trade (TV seriál)

Dokumentární

2007 Don't Knock Yourself Out

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky