foto

Sabine Vitua

  • nar. 30.5.1961 (56 let)
    Ludwigshafen, Rheinland-Pfalz, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Axolotl Overkill
Inga Lindström - Liebesreigen in Samlund (TV film)
2016 Wolfsland - Ewig Dein (TV film)
2015 600 PS für zwei (TV film)
600 PS für 2 (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
Tatort - Wahre Liebe (TV film)
Überleben an der Scheidungsfront (TV film)
2013 Kalte Probe
Kobra 11 - Divoká zvířata (TV film)
2012 Láska na prvním místě (TV film)
Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
Místo činu: Mnichov - Smutný král (TV film)
Život není med
2011 Komisař Costa: Chuť na vraždu
Niemand ist eine Insel (TV film)
Rindvieh à la carte (TV film)
2010 Ein Fall für Fingerhut (TV film)
Hotel snů: Srí Lanka (TV film)
Kommissar LaBréa - Todesträume am Montparnasse (TV film)
Wie ein Stern am Himmel (TV film)
2009 Sari Saten - Der gelbe Satin
2007 Pfarrer Braun - Das Erbe von Junkersdorf (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
2006 Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
Drawn in Blood
KomA
Meine bezaubernde Nanny (TV film)
Nr. 23
Růže mezi trním (TV film)
2005 Der Junge ohne Eigenschaften
Liebe wie am ersten Tag (TV film)
Žabí lamento
2004 Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
2003 Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
Big Ben - Oslnivá krása (TV film)
Gestohlene Mond, Der (TV film)
Místo činu: Kolín - Neviditelní (TV film)
Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
Tatort - Frauenmorde (TV film)
2002 Posedlost (TV film)
Správný chlap pro mou mámu (TV film)
Wie verliebt man seinen Vater?
2001 Besuch aus Bangkok (TV film)
Grau
Reise des Herzens (TV film)
Wunde, Die (TV film)
2000 Heimliche Küsse (TV film)
1999 Kopp, Der (TV film)
Tiché zlo Vánoc (TV film)
Wilsberg und die Tote im See (TV film)
1998 Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
Tatort - Bildersturm (TV film)
1997 Kalte Küsse (TV film)
1996 Zwei Leben hat die Liebe (TV film)
1995 Tatort - Endstation (TV film)

TV seriály

2015 Frauenherzen (TV seriál)
Gottlos (TV seriál)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Mein Chef und ich (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Klinik unter Palmen - Kuba (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)

TV pořady

2016 'nissa - Geschichten aus dem Leben (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace