foto

Joe Dixon

  • nar. 10.10.1965 (53 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hi-Lo Joe
2015 The Carrier
2012 S ledovým klidem
2010 14 Days with Victor
2007 Rise of the Footsoldier
2002 Stretford Wives, The (TV film)
2001 Mumie se vrací
2000 Poslední mušketýr (TV film)
1998 Vražedná láska
1995 Rich Deceiver (TV film)
1993 Comics (TV film)

TV seriály

2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Poslední odpal (S19E03)
2016 The Coroner (TV seriál)
The Beast of Lighthaven (S02E04)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mimo dobro a zlo 2 (S08E06)
Mimo dobro a zlo 1 (S08E05)
2013 Atlantis (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
2011 32 Brinkburn Street (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2005 Pán času (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Little Napoleons (TV seriál)
1989 The Manageress (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace