foto

Judy Holt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A.K.A Nadia
2000 Boj s vlkem (TV film)
1984 Road to 1984, The (TV film)

TV seriály

2016 Scott and Bailey (TV seriál)
Home Fires (S05E01)
2014 Scott and Bailey (TV seriál)
Lost Loyalty (S04E08)
Fatal Error (S04E07)
Neglect (S04E05)
další epizody (5)
2013 Scott and Bailey (TV seriál)
Witness (S03E05)
Thin Ice (S03E03)
Vulnerable (S03E01)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Dlouhá hra (S01E07)
2004 Bodies (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
1998 The Cops (TV seriál)
Verdict (TV seriál)
1996 And the Beat Goes On (TV seriál)
Springhill (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1988 The Contract (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Don't Rock the Boat (TV seriál)
Love Is Old, Love Is New (TV seriál)
1981 My Father's House (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2008 Noční můry z předměstí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace