foto

Nayef Rashed

  • nar. 5.2.1949 (70 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 K-Shop
2015 A.K.A Nadia
2011 Lov lososů v Jemenu
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2005 Karlík a továrna na čokoládu
Třetí v pořadí (TV film)
2003 Let naslepo
2001 Válka policajtů
2000 Hledám pronájem
1994 Zbraň poslední zkázy (TV film)
1990 Námořní pěchota
1987 Ishtar
1979 The Golden Lady

TV seriály

2013 Bible (TV seriál)
2012 Stella (TV seriál)
2009 Occupation (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
World's End (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Na Havaji nešňupejte (S01E01)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Bez šance na úspěch (S03E06)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Jízda na slepo (S02E09)
1975 Angels (TV seriál)

Dokumentární

2005 Křížové výpravy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace