foto

Joachim Horsley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 Batman: Soul of the Dragon
2016 2307: Winter's Dream
Guys Reading Poems
2014 Heavy Water
Lemon Tree Passage
2013 Souboj s Antikristem
2011 My Kingdom
Sweet Little Lies
2009 Waiting for Ophelia

TV seriály

2021 Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Cousin Jilly / Gloria’s Cafe (S02E30)
The Van / Bat Girl (S02E29)
Ding Dongers / Animation Abomination (S02E28)
další epizody (10)
2020 The Baker and the Beauty (TV seriál)
Honeymoon's Over (E05)
Get Carried Away (E03)
Ruin My Life (E02)
Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Quiet Please / Chipwrecked (S02E20)
Present Tense / Hurt Bike (S02E19)
Times Circle / Super Gramma (S02E18)
další epizody (15)
2019 Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Reckoning Ball / Clubbed (S02E05)
Green Christmas (S02E04)
Elevator Action / Bad Influencer (S02E03)
další epizody (15)
2018 Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Big Deal/Forbidden Feline (S01E20)
Blood Moon (S01E19)
Coffee Quest/Phoenix Rises (S01E18)
další epizody (20)
2017 Spirit volnost nadevše (TV seriál)
2011 BearShark (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2015 Living the Fantasy
2014 Roaming Wild
2013 Dog Days
2010 Velké migrace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky