foto

Denis Schmidt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Die Füchsin - Treibjagd (TV film)
2020 Alte Bande (TV film)
2019 7500
Das vergessene Dorf - Cora Steins erster Fall (TV film)
2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
O mein Gott
2016 Matthiesens Töchter (TV film)
O zpívajícím stromku (TV film)

TV seriály

2021 Nächste Ausfahrt Glück (TV seriál)
Juris Rückkehr (E01)
2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
Vražedná Mallorca (TV seriál)
Meuchelbeck (TV seriál)
Gepachtete Wahrheit (S02E02)
2018 Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Scheitern ist geil (S10E06)
2017 Dark (TV seriál)
Sic Mundus Creatus Est (S01E06)
Pravdy (S01E05)
WaPo Bodensee (TV seriál)
Der Fremde (S01E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Hühnergott (S15E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky