foto

Denis Schmidt

Herecká filmografie

Filmy

2021 Die Füchsin - Treibjagd (TV film)
2020 Alte Bande (TV film)
2019 Das vergessene Dorf - Cora Steins erster Fall (TV film)
7500
2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
O mein Gott
2016 Matthiesens Töchter (TV film)
O zpívajícím stromku (TV film)

TV seriály

2021 Nächste Ausfahrt Glück (TV seriál)
2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
Vražedná Mallorca (TV seriál)

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky