foto

Yvonne Maria Schäfer

  • nar. 28.9.1975 (43 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Berlin, I Love You
2018 Home Stay
2016 The Brooklyn Banker
2009 Chaostage - We Are Punks!
2008 Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)
2004 Žralok útočí (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
SOS Barracuda: Objednávka - vražda (TV film)
2001 SOS Barracuda: Lovec dívek (TV film)

TV seriály

2004 Beauty Queen (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hans im Glück

Host

TV pořady

1994 Exclusiv - Das Star-Magazin (TV pořad)
1992 Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace