foto

Peter Marx

  • nar. 17.4.1958 (61 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Dražší než rubíny
1994 Přímý zásah
1973 Wenn die Tauben steigen (TV film)
1970 Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1967 Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
1966 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Rosenkavalier (TV film)
1962 Das Stacheltier - Jupp hilft ziehen
Ist doch kein Wunder (TV film)
1960 Das Stacheltier - Die goldene Maus
Schritt für Schritt
1959 Schneider Wibbel (TV film)
1958 Rose Bernd (divadelní záznam)
1957 Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
1946 Freies Land

TV seriály

2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nenávist (S05E13)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cuba Libre (S02E16)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Born Again (S12E16)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
...Or Just Look Like One (S01E03)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Rok pekla II (S04E09)
Rok pekla I (S04E08)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Slave (S06E19)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Pokrevní pouta (S07E22)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Podezření (S06E22)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Milostný trojúhelník paní Troi (S03E24)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace