foto

René Echevarria

  • nar. St. Petersburg, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Star Trek the Experience: The Klingon Encounter

TV seriály

2019 Carnival Row (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Instinkt (E03)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Jedna vražda nestačí (S02E23)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Příběh Elišky z Čech (S02E05)
2008 Médium (TV seriál)
Burn, Baby, Burn: Part 2 (S04E08)
But for the Grace of God (S04E02)
2007 4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Tiny Machines (S04E12)
Ghost in the Machine (S04E11)
další epizody (13)
2006 Médium (TV seriál)
Twice Upon a Time (S02E22)
Doctor's Orders (S02E12)
4400 (TV seriál)
Padesát na padesát (S03E12)
Bleskový útok (S03E11)
Evangelium podle Coliera (S03E10)
další epizody (12)
2005 Médium (TV seriál)
Too Close to Call (S02E08)
In the Rough (S01E14)
I Married a Mind Reader (S01E11)
další epizody (4)
4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
Pátá stránka (S02E11)
Pod zámkem (S02E10)
další epizody (12)
2004 4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Zkouška ohněm (S01E04)
Shromáždění (S01E03)
další epizody (5)
2002 MDs (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Váleční psi (S07E24)
Mračna se stahují (S07E21)
Polostín (S07E17)
další epizody (4)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Úmluva (S07E09)
Kukla (S07E05)
Život po životě (S07E03)
další epizody (4)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Statistická pravděpodobnost (S06E09)
Překročit hranice (S06E04)
Potomci času (S05E22)
další epizody (5)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Další trable s Tribbly (S05E06)
...ani boj na udatných (S05E04)
Dotek múzy (S04E20)
další epizody (5)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Břímě času (S04E05)
Aspekty osobnosti (S03E25)
Průzkumníci (S03E22)
další epizody (5)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Rovnováha (S03E04)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Preventivní úder (S07E24)
Prvorozený (S07E21)
Cizíma očima (S07E18)
další epizody (4)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Odkaz (S07E10)
Vpád 2/2 (S07E01)
Druhá šance (S06E24)
další epizody (5)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Slečna Q (S06E06)
Já Borg (S05E23)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vnitřní zrak (S04E24)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Přeměna (S03E25)
Potomek (S03E16)

Producentská filmografie

TV seriály

1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Volání do zbraně (S05E26)
Vysoká hra (S05E25)
Stanice Empok (S05E24)
další epizody (16)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Kompromisy (S05E09)
Ozvěny minulosti (S05E08)
další epizody (26)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Meč Kahlessův (S04E08)
Zelení mužíčci (S04E07)
další epizody (25)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Okouzlení (S03E10)
Defiant (S03E09)
Meridian (S03E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace