foto

Flannan Obé

  • nar. 4.3.1975 (44 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ma part du gâteau
2008 La Troisième partie du monde
2007 On choisit pas ses parents (TV film)
Serene Hunter
2006 Ze dne na den
2005 Skrývaná láska (TV film)
2004 Du même sang
2002 Jean Moulin (TV film)
Pan Batignole

TV seriály

2018 Hlasatelka (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Un moment d'égarement (S05E06)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Diamant bleu (S07E03)
2008 Clara Shellerová (TV seriál)
La porte de la tour bancale (S02E06)
Le mystère du catogan (S02E05)
Des chrysanthèmes pour Bernard (S02E04)
další epizody (5)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace