foto

Benjamin Feitelson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dancing Day
2016 Rain Doll
2011 Shanghai Belle
2009 Le Missionnaire
2008 Lisa
Sans état d'âme
2005 Revolver
2002 Infraction
2001 Vykradači hrobek
2000 L'extraterrestre
La Taule
1993 Nespolehlivý
1991 Billy (TV film)
1990 Strike It Rich
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
1985 Water
1981 Guns and the Fury, The
1979 Arabské dobrodružství
1978 La chanson de Roland
Superman
1975 La fleur des pois (TV film)

TV seriály

2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Amnésie (S07E10)
2011 Frajeři (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Wipe Out (TV seriál)
1987 Truckers (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
The Prisoner of Zenda (TV seriál)
The Secret Servant (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Šílenství Mickeyho Hamiltona (S03E05)
1977 Lune papa, La (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky