foto

Patricia Blair

  • nar. 15.1.1933
    Fort Worth, Texas, USA
  • zem. 9.9.2013 (80 let)
    North Wildwood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Elektrický jezdec
1974 Happy Anniversary and Goodbye (TV film)
1972 Left Hand of Gemini
1966 Daniel Boone: Frontier Trail Rider
1962 You're Only Young Once (TV film)
1961 Miláček žen
1960 Cage of Evil
1959 City of Fear
1956 Crime Against Joe
The Black Sleep
1955 Jump Into Hell
The McConnell Story

TV seriály

1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 The Bob Cummings Show (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)

Dokumentární

1987 Reginald LeBorg - Man nannte mich den Alleskönner (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky