foto

Naomi Tamura

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Doctor X: Gekai daimon mičiko – Special (TV film)
2013 Nijushi no Hitomi (TV film)
2007 Kuroi taijó '07 special (TV film)

TV seriály

2018 Tokusó 9 (TV seriál)
2015 Age Harassment (TV seriál)
I'm home (TV seriál)
2014 Nobunaga no Chef (TV seriál)
2013 Nobunaga no Chef (TV seriál)
Otenki Oneesan (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Nasake no onna: Kokuzeikjoku sasacukan (TV seriál)
Salaryman Kintaro 2 (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
2008 Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
Kôshônin (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
Salaryman Kintaro (TV seriál)
2007 Seito shokun! (TV seriál)
2006 Damens walker (TV seriál)
Kamen Rider Kabuto (TV seriál)
Kuroi no taijó (TV seriál)
2005 Asutoro kjúdan (TV seriál)
Atakku no. 1 (TV seriál)
2004 Reikan Bus Guide Jikenbo (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2002 Satorare (TV seriál)
2001 Saotome Typhoon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky