foto

Karim Adda

  • nar. 10.12.1972 (47 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Fil d'Ariane, Le (TV film)
2011 Mineurs 27
2009 Entre mère et fille (TV film)
Le Siffleur
2007 J'ai plein de projets
Santa Closed
Un château en Espagne
2006 Nikomu to neříkej
2005 Espace détente
2003 Le paravent
2001 Gregoir Moulin proti lidskosti
1997 Povolání vrah

TV seriály

2001 Caméra café (TV seriál)
Central nuit (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 La 17ème marche

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky