foto

Harry Belafonte

  • nar. 1.3.1927 (92 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 BlacKkKlansman
2006 Bobby
1999 Cena za život (TV film)
1998 Scandalize My Name: Stories from the Blacklist
1997 G.I. Bill: The Law That Changed America, The (TV film)
1996 Kansas City
1995 Černá klec
1994 Pret-A-Porter
1992 Hráč
1984 Routes of Rhythm (TV film)
1982 A veces miro mi vida
1981 Grambling's White Tiger (TV film)
1974 Fred Astaire Salutes the Fox Musicals (TV film) - a.z.
Free to Be... You & Me (TV film)
Ve městě v sobotu večer
1972 Buck a kazatel
1970 Anděl Levine
1969 World in Music, A (TV film)
1968 Petula (TV film)
1959 World, the Flesh and the Devil, The
Zítřek nemá šanci
1957 Island in the Sun
1954 Carmen Jones
1953 Bright Road

Dokumentární

2018 John F. Kennedy Galakonzert 1961 (TV film) - a.z.
Mr. Soul (TV film)
2017 Sammy Davis, Jr.: I've Gotta Be Me
Sighted Eyes/Feeling Heart
2016 Nejsem žádný tvůj negr - a.z.
2014 Marsha Hunt's Sweet Adversity
Nat King Cole: Afraid of the Dark
2013 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
Last White Knight, The
Moms Mabley: I Got Somethin' to Tell You
The March (TV film)
2012 Hava Nagila: The Movie
Lead Belly: Life, Legend, Legacy
OnePeople: The Celebration
Pod africkou oblohou
2011 Black Power
Cesta ke slávě Tonyho Curtise
Mama Africa - a.z.
Sing Your Song
University of Sing Sing, The
2010 When I Rise
2009 Soundtrack for a Revolution
William Kunstler: Disturbing the Universe
2008 The Power of Their Song: The Untold Story of Latin America's New Song Movement
2006 Hurikán Katrina: rekviem o čtyřech dějstvích (TV seriál)
Vzpomínky na mého otce
2005 The Peace!
2003 Příběh pop music a politiky (TV seriál)
2002 Smothered: The Censorship Struggles of the Smothers Brothers Comedy Hour (TV film)
2001 Fidel
Nightclub Years, The (TV film)
Power of Peace (TV seriál)
1996 Danny Kaye: A Legacy of Laughter (TV film)
Jazz '34
1995 Hank Aaron: Chasing the Dream
1990 Eyes on the Prize II (TV seriál)
The Muppets Celebrate Jim Henson (TV film)
1989 We Shall Overcome
1988 First Look - vyp.
Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
1986 All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr., An (koncert)
1985 We Are the World (koncert)
1983 Sag nein
1970 King: A Filmed Record... Montgomery to Memphis
World of Love, A (TV film)
1957 Heart of Show Business, The

Producentská filmografie

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace