foto

Heinz Schubert

  • nar. 12.11.1925
    Berlin, Berlin, Německá říše
  • zem. 12.2.1999 (73 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Der Vulkan
1998 Hundert Jahre Brecht
Silberdisteln (TV film)
Trio, Das
1997 Coup, Der (TV film)
Komisař Rex, mladá léta (TV film)
1995 Tatort - Eine mörderische Rolle (TV film)
1993 Chacun pour toi
Der Fall Lucona
Tatort - Deserteure (TV film)
1992 Trio, Das (TV film)
1991 Lulu (TV film)
Stein und Bein (TV film)
1989 Europa, abends
Kommissar Klefisch - Ein Fall für Onkel (TV film)
1988 Dortmunder Roulette (TV film)
1984 Die Frau des Kommissars (TV film)
Liebe ist kein Argument
Schöne irre Judenmädchen, Das (TV film)
1983 Konrad oder Das Kind aus der Konservenbüchse
1982 Die Präsidentin (TV film)
Elegantní společnost s ručením omezeným
Marmor, Stein und Eisen bricht
1981 Obszön - Der Fall Peter Herzl
System Ribadier (TV film)
1978 Alte Feinschmecker, Der (TV film)
1977 Hitler - ein Film aus Deutschland
1976 Die Klempner kommen (TV film)
Silný Ferdinand
Verlorenes Leben
1972 Der Held (TV film)
Täter auf der Spur - Tod in der Maske, Der (TV film)
1971 Tatort - Exklusiv! (TV film)
1967 Liebe für Liebe (TV film)
Spiel mit dem Tode (TV film)
1966 Mann mit der Puppe, Der (TV film)
Ritter vom Mirakel, Der (TV film)
1965 Das Gespenst von Canterville (TV film)
Der zerbrochene Krug (TV film)
Doktor Murkes gesammelte Nachrufe (TV film)
Kriminalmuseum - Das Feuerzeug
1964 Der gelbe Pullover (TV film)
Doktor Murkes gesammeltes Schweigen (TV film)
Emil a detektivové
1963 Meine Tochter und ich
Schule der Geläufigkeit (TV film)
1962 Das Stacheltier - Der Dickhäuter
Umělcem s překážkami
Woyzeck (TV film)
1961 Italské capriccio
Mutter Courage und ihre Kinder
1959 Das Stacheltier - Der Kampf mit dem Drachen
Křesadlo
Sie nannten ihn Amigo
1958 Das Stacheltier - Der junge Engländer
Geschichte vom armen Hassan
Meine Frau macht Musik
1957 Neuerer dringed gesucht
1954 Das Stacheltier - Folge 26: Ede sonnabends

TV seriály

1996 Mit einem Bein im Grab (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1991 Stocker & Stein (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Haus-Abbruch (E10)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1972 Wir 13 sind 17 (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Dokumentární

1962 Filmmagazin Nr. 2 - Achtung 8x aufgeblendet - a.z.

Divadelní záznam

1984 Ist Onkel Jack ein Konformist? (divadelní záznam)
1972 Die Dreigroschenoper (divadelní záznam)
1969 Die Räuber (divadelní záznam)
1959 Der Held der westlichen Welt (divadelní záznam)
1957 Katzgraben (divadelní záznam)
1955 Pauken und Trompeten (divadelní záznam)
1954 Hirse für die Achte (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2008 Lachgeschichten (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky