foto

Sylvie Le Brigant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Jacqueline dans ma vitrine
1995 Excentric paradis
1991 Le diamant rose (TV film)
1990 Drôle de couple (TV film)
1987 Club de rencontres
1986 L'Été 36 (TV film)
1984 Asfaltové peklo

TV seriály

2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky