foto

Jean-Claude Islert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Ein vorbildliches Ehepaar (TV film)
2005 Mes deux maris (TV film)
Vous êtes libre? (TV film)
2003 Jedna vila pro dva (TV film)
2002 Ferrari pro dva (TV film)
2001 Vzorný pár (TV film)
Y'a pas d'âge pour s'aimer (TV film)
1999 Maison de famille (TV film)
Une journée de merde!
1998 Lekce z lásky (TV film)
Un amour de cousine (TV film)
Un mois de réflexion (TV film)
1997 L'Amour dans le désordre (TV film)
Malá lhářka (TV film)
1996 Folle de moi (TV film)
Tendre piège (TV film)
Une fille à papas (TV film)
1995 Jeden život ve dvou (TV film)
1994 Coup de chien (TV film)
Láska je dětská hra (TV film)
1993 Ascension Express (TV film)
Le Paradis absolument (TV film)
1992 Cesta do Říma
Et demain... Hollywood
Odyssée bidon (TV film)
1987 Il est génial papy!
1986 Champagne amer
1979 Les trois mousquetaires ou L'escrime ne paie pas (TV film)

TV seriály

2006 Paradise kemp (TV seriál)
Camping Paradis (S01E01)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 La guerre des privés (TV seriál)
1985 Maguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky