foto

Jack Rader

  • nar. 23.2.1921 (97 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Price of Glory
1996 Zlomte vaz!
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
Signs and Wonders (TV film)
Skutečný zločin
Smrtící epidemie
1994 Duel v poušti
Pomsta mrtvého muže (TV film)
Skaut
1992 Cti matku svou (TV film)
1991 37. patro v plamenech (TV film)
Aftermath: A Test of Love (TV film)
1990 The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 Nebezpečné pátrání (TV film)
Případ Jessiky McClureové (TV film)
Ďábel v Amityville (TV film)
1988 Braddock: Ztracen v boji
David (TV film)
Sliz
1987 Penitentiary III
The Betty Ford Story (TV film)
1986 Child's Cry (TV film)
Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Cesta Natty Gannové
Death in California, A (TV film)
Wild Horses (TV film)
1984 Fatal Vision (TV film)
Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
When She Says No (TV film)
1983 Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
1982 Illusions
1981 Hard Country
The Choice (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
1979 Cibulové pole
Diary of a Teenage Hitchhiker (TV film)
Friendly Fire (TV film)
Hlas krve (TV film)
1978 Child of Glass (TV film)
Having Babies III (TV film)
Ponorka na dně
The Star Wars Holiday Special (TV film)
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
Černá neděle
1976 I Want to Keep My Baby! (TV film)
1970 Barbara
1968 Edge, The

TV seriály

2004 Lékařské záhady (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Y'Gotta Have Heart (S06E02)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
Děsivá symetrie (S02E18)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1990 The Outsiders (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace