foto

Laura Jean Shannon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Jumanji: Vítejte v džungli!
2016 Kniha džunglí
2015 Little Boy
2014 Šéf
2013 2 zbraně
2011 Footloose: Tanec zakázán
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa
Sodales
2008 Iron Man
2006 Moje superbejvalka
2005 Zathura: Vesmírné dobrodružství
2004 Blade: Trinity
2003 Cokoliv
Vánoční skřítek
2002 Chodím s Lucy
2001 Ranaři
Životní jistoty
2000 Prince of Central Park
Requiem za sen
Ride Home, The
Sidesplitters: The Burt & Dick Story
1998 Claire Dolan
Na konci sil
Trans
1997 Niagara, Niagara
1996 Drop Dead Rock
Paulie
Poslední vítězství

TV seriály

2020 Stargirl (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2019 Doom Patrol (TV seriál)
Flex Patrol (S01E13)
Cyborg Patrol (S01E12)
Frances Patrol (S01E11)
další epizody (13)
The Boys (TV seriál)
You Found Me (S01E08)
The Self-Preservation Society (S01E07)
The Innocents (S01E06)
další epizody (8)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Consequences: Chapter Four: Translucent Freak (S02E04)
The Book of Consequences: Chapter One: Rise of the Green Light Babies (S02E01)
The Resurrection (S01E01)
Titans (TV seriál)
Dick Grayson (S01E11)
Jason Todd (S01E06)
Spolu (S01E05)
další epizody (7)
2017 Future Man (TV seriál)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Commuter (E03)
2016 Preacher (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Good Girls Revolt (TV seriál)
The Year-Ender (E05)
Out of Pocket (E04)
The Futures (E03)
2014 About a Boy (TV seriál)
About a Kiss (S01E09)
Pilot (S01E01)
2003 Lucky (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky