foto

Albert Lerda

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Couleur locale
Monsieur Max et la rumeur (TV film)
2003 Taxi 3
2002 Total Kheops
1999 Ouriga (TV film)
1996 Pigeon volé (TV film)
1981 Sang des Atrides, Le (TV film)
1979 Karel a Lucie

TV seriály

2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1980 L'aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace