foto

Catherine Lecoq

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 J'ai épousé un inconnu (TV film)
2007 Qui va à la chasse (TV film)
2003 Parité, La (TV film)
Y aura pas école demain (TV film)
2002 Haute Pierre (TV film)
2000 La banquise (TV film)
Nur das Blaue vom Himmel (TV film)
1999 Collègues, Les
1997 Le Grand Batre (TV film)
1996 Balade en ville (TV film)
1993 Le Paradis absolument (TV film)
Parpaillon (TV film)
Voyageuse du soir, La (TV film)

TV seriály

2016 Tandem (TV seriál)
2013 Enquêtes réservées (TV seriál)
La Belle endormie (S06E05)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Jardins secrets (S01E06)
Terre de lumière (TV seriál)
2007 Nárazové vlny (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2002 Petit café (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
1992 Les Cœurs brûlés (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky