foto

Laura Soltis

  • nar. 31.7.1961 (55 let)
    Joliet, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery (TV film)
2016 Autumn in the Vineyard (TV film)
Ms. Matched (TV film)
2015 Just in Time for Christmas (TV film)
2014 A Cookie Cutter Christmas (TV film)
Let’s Dance All In
Recipe for Love (TV film)
Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Soukromé očko (TV film)
2012 Flicka: Country Pride
2011 Comforting Skin
2010 Únos: 48 hodin v ohrožení
2008 Impuls
Znovu provdaná (TV film)
2007 Zábava nikdy nekončí (TV film)
2006 Double Cross (TV film)
Home by Christmas (TV film)
Světák
1996 Snitch

TV seriály

2014 Lovci duchů (TV seriál)
Blade Runners (S09E16)
2012 Arrow (TV seriál)
Level Up (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Hiccups (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
Detektív (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace