foto

Guido Föhrweißer

  • nar. 1960
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Medvědí princ (TV film)
2014 12 Theses
2011 The Big Black
2010 Jindřich IV. Navarrský
Po čem muži touží (TV film)
Valerie
2009 Hanebný pancharti
Mužská srdce
Ninja Assassin
2007 Band of Pirates: Buccaneer Island
Oh Tannenbaum (TV film)
2006 Asudem
2003 Líbánky
2001 James Dean (TV film)
Reversal
1998 Ärzte: Dr. Vogt - Spätschäden (TV film)
Gia (TV film)
1996 Nur aus Liebe
Zločin století (TV film)
1995 Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Giganten (TV film)
Der Neger Weiss
1994 Burning Life
Haß im Kopf (TV film)
Männer vom K3 - Keine Chance zu gewinnen, Die (TV film)
1993 Zoe (studentský film)
1989 Atem, Der
Follow Me
Místo činu - Dobročinná sbírka (TV film)
Reise ohne Wiederkehr
1984 Schwarz-Rot-Gold - Blauer Dunst (TV film)

TV seriály

2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
137 sekund (E03)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
1998 Biggi (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Trojúhelník (S06E03)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Partner, Die (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
Die Stadtindianer (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
Blank, Meier, Jensen (TV seriál)
Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1989 Lukas und Sohn (TV seriál)
Molle mit Korn (TV seriál)
1987 Moselbrück (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1997 hallo deutschland (TV pořad)
1994 Brisant (TV pořad)
Exclusiv - Das Star-Magazin (TV pořad)
1992 ARD-Morgenmagazin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace