foto

Konstantin Adajev

  • nar. 14.3.1975 (44 let)
    Zelenodolsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Molodoje vino
2016 Beglec (TV film)
Mafija
Nočnyje straži
2013 Cholodnoje bljudo (TV film)
2012 Ljubov s akcentom
Válka špionů
2011 Bablo
2010 Pjostryje sumerki
Čužaja
2008 Tajemný ostrov

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
Rostov (TV seriál)
Smotritěl majaka (TV seriál)
2018 Ostaťsja v živych (TV seriál)
2017 Otcy (TV seriál)
2016 Lož vo spasenije (TV seriál)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Stěpnyje volki (TV seriál)
Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Princessa s severa (TV seriál)
Takaja poroda (TV seriál)
Tretij pojedinok (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Děfile (S02E03)
2014 Děvuška srednich let (TV seriál)
Fizruk (TV seriál)
Kontužennyj (TV seriál)
Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ščedroje podajanije (S08E14)
Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Svoi ljudi (S04E15)
Mstitěli (S04E14)
další epizody (13)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Vernaja těma (S05E03)
Kodex česti (TV seriál)
Něujazvimyj (S07E08)
2013 Balabol (TV seriál)
Kremeň. Osvobožděnije (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Cejtnot (S02E15)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Lučšije druzja děvušek (S03E03)
2009 Oficery 2 (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Etot gorod (S01E38)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace