foto

Doudou Masta

  • nar. 26.2.1971 (47 let)
    Vitry-sur-Seine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vezmeš si mě, kámo?
2016 La Fine équipe
2014 G.H.B.
La Douce Empoisonneuse (TV film)
Un seul corps
2013 Culture D'apparences
Velký závod
À votre bon coeur Mesdames
2012 Les Kaïra
2011 Case départ
2010 Le 3e jour (TV film)
Le Mac
2009 De bon matin
Galimatyáš
La Sainte Victoire
Zombie Apokalypsa
2008 XY
2005 Ennemis publics

TV seriály

2018 Guépardes (TV seriál)
Vol 69 (TV seriál)
2017 Nina (TV seriál)
La vie devant eux (S03E06)
2016 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Bankster (S04E06)
11 virgule (S04E05)
Ma part d'enfer (S04E02)
další epizody (4)
2013 Lazy Company (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Un mariage et quelques emmerdements (S06E06)
2011 Frajeři (TV seriál)
Rani - princezna rebelka (TV seriál)
2007 La Commune (TV seriál)
1998 Lascars (TV seriál)

Dokumentární

2012 Money, Power, Respect: Hip Hop Billion Dollar Industry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace