foto

Anastasija Pronina

  • nar. 27.1.1991 (26 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Peterburg. Tolko po lyubvi
Vojennyj fitnes (TV film)
2015 Rebelská unie
2013 Berega (TV film)
2010 O čjom govorjat mužčiny
2009 Noč bojca

TV seriály

2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
2013 Sviridovy (TV seriál)
2012 Maryna Rošča (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace