foto

Michele Conroy

  • nar. 1966
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Little Italy
The Silence
2016 Rupture
2014 Pompeje
2013 Mama
2012 Návrat do Silent Hill 3D
2009 Splice
Vysaj si
2008 Mayerthorpe (TV film)
2006 Dny plné Slunce
2005 Getting Along Famously (TV film)
2004 Moje sestra vlkodlak 2
2003 Nicota
1998 Sealed with a Kiss (TV film)

TV seriály

2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Příkaz k zabití (S01E01)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
2013 Vikingové (TV seriál)
2011 Camelot (TV seriál)
2010 Unnatural History (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Between Heartbeats (S01E13)
Eagle Two (S01E10)
2008 Flashpoint (TV seriál)
He Knows His Brother (S01E07)
Sophie (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
2006 Billable Hours (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
1996 Cizinci (TV seriál)

Dokumentární

2005 Getting Gilliam

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace