foto

Eric Menyuk

  • nar. 5.11.1959 (59 let)
    Brookline, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Andělský hlas (TV film)
1995 Chůva
1994 Kokosy v pralese
1993 Beze strachu
1992 In My Daughter's Name (TV film)
1991 Čtvrtý příběh (TV film)
1990 Můj táta je duch
1987 The Betty Ford Story (TV film)

TV seriály

1995 Simon (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Konec cesty (S07E20)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Peggy a piráti (S07E18)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vzpomeň si na mě (S04E05)
thirtysomething (TV seriál)
Good Sex, Bad Sex, What Sex, No Sex (S03E17)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Pojedeme za sluncem (S05E01)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kam se dosud nikdo nevydal (S01E05)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky