foto

Eddie Little Sky

  • nar. 15.8.1926
    Pine Ridge, South Dakota, USA
  • zem. 5.9.1997 (71 let)
    Pennington, South Dakota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Auto
1976 Oregon Trail, The (TV film)
Wackiest Wagon Train in the West, The - a.z.
1975 Breakheartský průsmyk
1972 Journey Through Rosebud
1970 Modré uniformy
Run, Simon, Run (TV film)
1969 Muž, kterému říkali Kůň
Paint Your Wagon
1967 Cesta na západ
Last Challenge, The
Valley of Mystery (TV film)
1966 Profesionálové
Souboj u El Diablo
1965 Cesta spásy
1964 7 Faces of Dr. Lao
1962 Sergeants 3
1961 Buffalo Gun
1960 Cimarron
Hell Bent for Leather
Oklahoma Territory
Ďáblice v růžovém trikotu
1959 The FBI Story
1958 Escort West
Gun Fever
Missouri Traveler, The
The Light in the Forest
Tonka
1957 Apache Warrior
Big-Foot Wallace (TV film)
Tomahawk Trail
Věznice ve Fort Laramie
1956 Westward Ho the Wagons!

TV seriály

1977 Fantasy Island (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
It's About Time (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Gunslinger (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hudson's Bay (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pop Culture Beast's Halloween Horror Picks (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky