foto

Michael De Luca

  • nar. 1965
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Šílenství
1991 Freddyho smrt - Poslední noční můra
1987 Lawnmower Man, The

TV seriály

1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Překročit práh (S02E15)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Rodina Sopránů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace