foto

James R. Bagdonas

  • nar. 1951
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Sexy párty
Ulejváci
2001 Nebezpečná partie
2000 Velmi nebezpečné známosti 2
Vražedný pohled lásky (TV film)
1999 Vražedné bratrstvo (TV film)
1998 Povídky ze sousedství (TV film)
1996 Co skrývá Amerika (TV film)
Time Well Spent (TV film)
1995 Texaská tragédie (TV film)
Šance na lásku (TV film)
1994 Zemři se mnou (TV film)
1992 Americké srdce
1991 Kovboj Conagher (TV film)
Tomcat Angels
1981 Charli
1980 Insatiable
1979 Summer School
1978 Teeny Buns

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stand by Your Man (S10E18)
Red Alert (S10E16)
SuperShowerBabyBowl (S10E15)
další epizody (7)
2018 LA to Vegas (TV seriál)
Pilot (E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stuck in a Moment (S10E10)
Putting Down Roots (S10E09)
Did the Chicken Cross the Road? (S10E07)
další epizody (18)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Frankova svatba (S08E19)
Prasečinky (S08E17)
Basketbal (S08E16)
další epizody (7)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zimní ples (S08E09)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
Čapni to! (S08E06)
další epizody (17)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bílé Vánoce (S07E09)
Vykliďte si šuplík (S07E08)
Philův sexy dům (S07E07)
další epizody (19)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Haley je plnoletá (S06E10)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Tři krocani (S06E08)
další epizody (23)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stařec a stromek (S05E10)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
SkříňoCon 2013 (S05E08)
další epizody (23)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skrytý talent (S04E10)
Když se kácí strom (S04E09)
Rande naslepo (S04E08)
další epizody (21)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
Rozblemclá dýně (S03E09)
Požár (S03E08)
další epizody (23)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
Paní Tuckerová (S02E09)
Mannyho narozeniny (S02E08)
další epizody (24)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sundejte ozdoby (S01E10)
Fizbo (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
další epizody (9)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Což takhle dát si plíci (S03E01)
Los Angeles (S02E27)
Zapálená lýtka (S02E26)
další epizody (16)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právní deficity (S02E10)
Zmizel (S02E09)
Tlustej zadek (S02E08)
další epizody (13)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Žoldáci (S01E10)
Vyšší princip (S01E09)
Pochybné existence (S01E07)
další epizody (4)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
Blood In, Blood Out (S03E21)
The Vote (S03E20)
další epizody (12)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Let God Sort 'Em Out (S03E09)
Believe (S03E08)
Hazel Park (S03E07)
další epizody (21)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
Sacrifice (S02E10)
The Dark (S02E09)
další epizody (11)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Home is Where the Heartache Is (S05E16)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Austin, We Have a Problem (S05E07)
Viagra-Vated Assault (S05E06)
Psychodrama (S04E14)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hope Against Hope (S03E26)
Love on the Rocks (S03E25)
Lamb to the Slaughter (S03E24)
další epizody (13)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Mummy Dearest (S03E11)
V-Fibbing (S03E10)
Divided Loyalty (S03E09)
další epizody (11)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Druhá šance (S01E06)
Matka kuráž (S01E05)
La Mala Sombra (S01E04)
další epizody (5)
1984 Hunter (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Wild (S10E17)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Kids These Days (S10E08)
I Love a Parade (S10E01)
Spanks for the Memories (S09E15)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
No Small Feet (S09E10)
Lake Life (S09E01)
Hledá se Fizbo (S08E15)
další epizody (4)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tajný spolek (S08E08)
Dvojklik (S07E22)
Bouřka (S07E14)
další epizody (4)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Grill, Interrupted (S06E19)
Den, kdy na nás sáhla smrt (S06E11)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pod tlakem (S05E12)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Fantomové opery (S04E14)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Plný dům hrůzy (S04E05)
Disneyland (S03E22)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Jayovy narozeniny (S02E24)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Krakatice (S02E25)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Čarodějnice hromadného ničení (S02E06)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Swimming (S03E10)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Kiss of Death (S05E22)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
McNeil and Pray (S05E11)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
On Golden Pons (S04E11)
The Son Also Rises (S03E19)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace