foto

Christian McCarty

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Suicide Theory
2013 Singularity Principle
2012 Sleeper
2011 Dream Cradle
2008 Side Effects
2006 Sweet FA

TV seriály

2016 Wanted (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2014 The Suicide Theory
2012 Sleeper
2006 Sweet FA

Režijní filmografie

Filmy

2006 Sweet FA

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace