foto

Axel Werner

  • nar. 1945

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Narušitel systému
2018 Early Birds
Reise nach Jerusalem
2017 Legenda o Timmovi neboli o chlapci, který prodal svůj smích
Tatort - Fürchte dich (TV film)
2016 Die Kinder meines Bruders (TV film)
2014 Bella a stěhování (TV film)
Ich will dich (TV film)
Noch ein Seufzer und es wird Nacht
Töchter
2012 Von Hunden und Pferden
2009 Lulu a Jimi
Mensch Kotschie
Tatort - Kassensturz (TV film)
Whisky s vodkou
2007 Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
2006 Herzentöter
Rudý kakadu
2005 Mutterseelenallein
2004 Kleinruppin Forever
Okouzlující lhářka (TV film)
Zucker
2003 Hamlet_X
Místo činu: Kolín - Bermudy (TV film)
Spuk am Tor der Zeit
2002 Brüder (TV film)
Weg!
2000 Alaska.de
Amerika
Spuk im Reich der Schatten
1999 Downhill City
Helden wie wir
1998 Spuk aus der Gruft
1997 Polizeiruf 110 - Der Tausch (TV film)
1996 Ein Bernhardiner namens Möpschen
Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
Wozu denn Eltern? (TV film)
1994 Paul IV.
Wenn alle Deutschen schlafen (TV film)
1993 Adamski
1992 Land hinter dem Regenbogen, Das
Lügnerin, Die
1991 Hüpf, Häschen, hüpf oder Alptraum eines Staatsanwalts (TV film)
Schlaflose Tage (TV film)
Stein
1990 Biologie
Marie Grubbe (TV film)
1989 Vloupání
Výstup na Chimborazo
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
Princ a Železný Jan
1987 Heiratsgeschichten (TV film)
Polizeiruf 110 - Explosion (TV film)
Wengler & Söhne
1986 Käthe Kollwitz
Volejte policii 110 - Každý den je jiný (TV film)
1985 Atkins
1984 Vyměněná královna
1974 Johannes Kepler

TV seriály

2019 Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Nähe (S15E09)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Eine kleine Sehnsucht (S08E10)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Den Tod im Nacken (S01E05)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Wo mich keiner kennt (E124)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

2003 Leonce und Lena (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky