foto

Reinhard Scheunemann

  • nar. 1950
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Malý dráček
2011 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV film)
2009 Wie es begann... eine Zeitreise zum Grundgesetz (TV film)
2007 Küss mich, Genosse! (TV film)
2006 Herzentöter
2005 Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale (TV film)
2002 Stahlnetz - PSI (TV film)
2000 Die Unberührbare
1999 Der Vulkan
1998 Edgar Wallace - Das Haus der toten Augen (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
1996 Katze von Kensington, Die (TV film)
1993 Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)
1988 Herečka
1975 Aus meiner Kindheit
1974 Mädchen Malle, Das (TV film)

TV seriály

2012 Alles Klara (TV seriál)
Geburtstagsfest für eine Leiche (S01E04)
Violetta (TV seriál)
2007 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Beutolomäus sucht den Weihnachtsmann (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Falešní policisté (S01E07)
1994 Die Wache (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1988 Siebenstein (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2012 Terra MaX (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace