foto

Hannes Fischer

  • nar. 23.12.1925
    Berlín, Německá říše
  • zem. 23.1.1989 (63 let)
    Drážďany, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1983 Mann und sein Name, Der (TV film)
1982 Wilhelm Meisters theatralische Sendung (TV film)
1981 Chirurgus Johann Paul Schroth - Eine Geschichte aus den Anfängen der Charité (TV film)
Der kühne Schwimmer (TV film)
1980 Kmotříček smrt (TV film)
Meines Vaters Straßenbahn (TV film)
1978 Jeden musí dělat mrtvou
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1977 Ernst Schneller (TV film)
Goldene Zeiten - Feine Leute (TV film)
1974 Kriminalfälle ohne Beispiel - Nach Abpfiff Mord (TV film)
1973 Aus dem Leben eines Taugenichts
1971 Artur Becker (TV film)
Der kleine und der große Klaus (TV film)
Ein Mann, der sterben muß (TV film)
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
1969 Bílí vlci
Chytrost nejsou žádné čáry
1968 Die Heirat (TV film)
1967 Lord am Alexanderplatz, Ein
1966 Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
Kirschgarten, Der (TV film)
Lebende Ware
1965 Die Heirat (TV film)
1964 Das Lied vom Trompeter
1963 Der Kirschgarten (divadelní záznam)
Nebel
Nyní i v hodinu mé smrti
1962 Mord in Gateway (TV film)
Smrt má jednu tvář
1961 Honba za botou
Kleid, Das
1960 Hochmut kommt vor dem Knall
1959 Křesadlo
Než udeří blesk
Zmatky lásky
1957 Klamání až do soudného dne
Maria Stuart (TV film)
Spielbank-Affäre
1955 Ernst Thälmann - Vůdce své třídy
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy

TV seriály

1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1972 Mein Bruder - Der Herr Dokter Berger (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1969 Die Millionärin (divadelní záznam)
1959 Maria Stuart (TV film)
1958 So eine Liebe (TV film)
1957 Der Keller (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky