foto

James Griffith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Fugue
Never Saw It Coming
2016 Group Home (TV film)
The Masked Saint
2010 The Shrine
2007 14 Days in Paradise
Curse of the Iron Mask (TV film)
Third Eye, The
2005 Love Is Work
2002 Expecting
2001 On Their Knees
1999 Have Mercy
Two or Three Words

TV seriály

2013 Backpackers (TV seriál)
2007 Urban Legends (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Forenzní faktor (TV seriál)

Dokumentární

2015 UFO: Odhaleno (TV seriál)
2008 Desperáti na motorkách (TV seriál)
Ztracený ráj (TV seriál)
2006 Historky z podsvětí (TV seriál)
Posledních 24 hodin (TV seriál)
2004 Géniové zločinu (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky