foto

Roosevelt Grier

  • nar. 14.7.1932 (86 let)
    Linden, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Reggieho modlitba
1995 Kids Against Crime (TV film)
1989 Astérix a velký boj
1981 The Sophisticated Gents (TV film)
1980 The Gong Show Movie
1979 Seekers, The (TV film)
The Glove
1978 Rabbit Test
To Kill a Cop (TV film)
1975 Timber Tramps
1974 Free to Be... You & Me (TV film)
The Treasure of Jamaica Reef
1973 Big Daddy (TV film)
1972 Once Upon a Tour (TV film)
Second Chance (TV film)
Skyjacked
The Thing with Two Heads
1970 Černá brigáda (TV film)
1969 The Desperate Mission (TV film)
1967 Chladnokrevně

TV seriály

1999 Simpsonovi (TV seriál)
Sportovní neděle (S10E12)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
1979 Concrete Cowboys (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
The $1.98 Beauty Show (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Sha Na Na (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Make Room for Granddaddy (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Green Girl
2012 Sample This
2008 Pioneers of Television (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1979 All-Star Salute to Pearl Bailey (TV pořad)
1977 Circus of the Stars (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Dinah! (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
Praise the Lord (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
It's Your Bet (TV pořad)
Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Bob Hope Christmas Special: Around the World with the USO (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1956 The NFL on CBS (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace