foto

Ken Thorley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Můj nejoblíbenější marťan
1997 Muži v černém
Past
1996 Galgameth
1994 Bílá míle (TV film)
1993 Vražedný computer
1992 Bílé písky
Když má muž problémy
Steel Justice (TV film)
1991 Chraň si svůj život
Přežít (TV film)
1988 Wildfire
1986 Escapes (TV film)

TV seriály

2004 Larry, kroť se (TV seriál)
The Car Pool Lane (S04E06)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Posse Comitatus (S03E21)
2001 Dead Last (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Mike se žení (S06E03)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ted (S02E11)
1996 Something So Right (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace at the Campfire (S02E17)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Mom and Pop Store (S06E08)
1993 Getting By (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
NYPD Lou (S01E07)
Superman (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Únosci (S06E05)
Šíp času 1/2 (S05E26)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Podporučík RO (S05E03)
1990 Family Man, The (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Polibek na rozloučenou (S04E09)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Škola mazáků (S01E08)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Uvidím tě u soudu (S03E10)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky