foto

Paddy McGuinness

  • nar. 14.8.1973 (46 let)
    Bolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Security Men (TV film)
2012 Keith Lemon: The Film
2007 The Big Fat Anniversary Quiz (TV film) - a.z.

TV seriály

2017 The Keith and Paddy Picture Show (TV seriál)
2015 The Delivery Man (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 The Keith and Paddy Picture Show (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Catchpoint (TV pořad) - mod.
2016 Hvězdy ve svých autech (TV pořad)
2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2012 Gordon Ramsay: Grandhotel Británie (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
Celebrity Juice (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The Best of the Worst (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Faktický odborník (TV pořad)
2004 Technické vymoženosti (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2002 Sport Relief (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace